Over mij & kapsalon JisforBeauty

Hallo! Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Ik zal mij even voorstellen; Ik ben Jiska, nu 29 jaar, moeder van een zoontje Bodhi, kapster en eigenaresse van Kapsalon JisforBeauty (kapsalon in Zevenhuizen vlakbij Nieuwerkerk aan den IJssel, Nesselande, Moerkapelle, Waddinxveen en Capelle aan den IJssel). Mijn kappersopleiding heb ik gevolgd op de Nederlandse Kappersakademie. Ik ben erg ambitieus en daarom heb ik het 2e jaar van de opleiding gevolgd op de vestiging Pompenburg waar je dan ook gelijk je ondernemersopleiding kan behalen. In 2014 heb ik de opleiding met succes afgerond en de diploma’s in ontvangst mogen nemen. Na het behalen van mijn diploma’s heb ik in diverse kapperszaken ervaring opgedaan als kapster en ben ik kapster aan huis geweest. Hierna heb ik de stap genomen om mijn eigen kapsalon te beginnen!

Ik ben een allround kapster, dus zowel mannen (mannenkapper), vrouwen (vrouwenkapper, krullenkapper) als kinderen kunnen bij mij terecht. Omdat ik ook een tijd bij een kinderkapper heb gewerkt, ben ik erg goed in de omgang en het knippen van kinderen (kinderkapkleden zijn ook aanwezig). Ook voor het kleuren van je haar kun je bij kapsalon JisforBeauty terecht, wil jij alleen je uitgroei verven? Je grijze haar verven? Highlights(folies)? Balayage? Toner? of een andere toffe kleur? Dan zie ik jou graag en maak ik je blij met super mooi gekleurd haar.

vanaf november 2022 huurt Jennifer Janssen een stoel bij kapsalon Jisforbeauty en is dus zelfstandig onderneemster in mijn kapsalon. Wel heeft zij dezelfde werkwijze en werkt zij met dezelfde producten. Het leuke is dat Jennifer en ik samen in de klas hebben gezeten op de Kappersakademie, sinds die tijd vriendinnen zijn en nu samen werken.

Jennifer zal zich ook even voorstellen:

"Ik ben Jennifer, 29 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Rotterdam. Ik ben 9 jaar werkzaam als kapster en heb in verschillende salons gewerkt. En nu heb ik besloten om als zelfstandige verder te gaan en samen te gaan werken met jiska! ik vind het leuk om te kleuren en vooral met folies te werken maar zeker ook de heren dames en kinderen zijn welkom voor een knipbeurt bij mij! dat maakt mijn werk afwisselend en leuk. Ook hou ik er van om foto's en filmpjes te maken van mijn creaties en die kunnen jullie terug vinden op mijn Instagram profiel : Byjenn___ ( 3 lage streepjes)."

 

In de kapsalon van JisforBeauty zorgen wij dat gezelligheid, klantvriendelijkheid, service, kwaliteit en het geven van goede adviezen voorop staan. Wij vinden het kappersvak een heerlijk vak en genieten ervan mensen te voorzien van een passend en super leuk kapsel onder het genot van een gezellig praatje en een lekker drankje.

Verder volgen wij vaak kapperstrainingen om onze vaktechnieken up to date te houden en op de hoogten te zijn van de laatste trends.

Tevens zijn wij aangesloten bij de kappersorganisatie ANKO.

Nog even goed om te weten: doordat Jennifer en Ik eigenlijk apart voor onszelf werken in de kapsalon, reken je ook apart bij ons af. Wij hebben iederen een eigen pinapparaat (Vb: hebben jou 2 kinderen tegelijk een afspraak bij Jennifer en mij, dan reken je voor het ene kind af bij Jennifer en het andere kind bij mij). De prijs is natuurlijk gewoon hetzelfde. 
Een kadobon van Jiska (kapsalon JisforBeauty) is dan ook alleen bij Jiska in te leveren. 

Het lijkt ons leuk jou snel te ontmoeten in kapsalon Jisforbeauty! online afspraak maken 

Waarom kiezen voor Kapsalon JisforBeauty?

 • kapper in Zevenhuizen (Koningskwartier)
 • kapsalon gemeente Zuidplas
 • kapper dichtbij Nieuwerkerk aan den IJssel, Moerkapelle, Waddinxveen, Nesselande en Capelle aan den IJssel.
 • Je haren worden altijd gewassen voor/tijdens jou knipbeurt
 • super goed in het zetten van highlights en het maken van mooie kleuren
 • 1 avond in de week open
 • Elke zaterdag open
 • professioneel en vakkundig
 • lekker kopje thee of koffie
 • Een kapsalon die de tijd neemt voor jou!
 • Gratis advies over de beste haarverzorging en styling
 • haren laten knippen? Ik geef jou het beste advies en geef jou een mooie coupe 

Jiska:

Jennifer:


Volg JisforBeauty ook op: