Bruidskapsel

Ga jij binnenkort trouwen? hoe leuk!

Ook daarvoor ben je bij kapsalon Jisforbeauty aan het juiste adres!

Hoe belangrijk is jou haar op één van de mooiste dagen van jouw leven? je wilt er dan natuurlijk zeker van zijn dat jou haar geweldig zit! Een paar maanden (afhankelijk van wat je zelf fijn vindt) zullen we een proefkapsel doen, ik plan hier ruim de tijd voor in, zodat we verschillende opties kunnen proberen en bekijken. We maken foto's en filmpjes die je thuis nog kan kijken, zodat je ook op een later moment nog kan bedenken wat je eventueel anders zou willen. Vind je het vervolgens fijn nog een keer een proefkapsel te doen, plannen we nog een afspraak in (een proefkapsel kan zo vaak als dat jij dat wilt).

Op de grote dag zelf zal ik naar een door jou gewenste plek komen, thuis of op locatie om het bruidskapsel te maken zoals we hebben afgesproken!

de prijzen:

  • Bruidskapsel incl. 1x proefkapsel €160,- (voor een extra keer proefkapsel geldt een meerprijs van: €30,-) bij de afspraak voor het proefkapsel breng ik de helft van de totale kosten in rekening. (Mocht je verder dan of is de locatie verder dan 10km bij mijn salon vandaan breng ik hiervoor kosten in rekening €1,25 per extra km heen en weer).